Книгата Българско изкуство за вашето дете и за детето във вас


Над 25 предизвикателства от света на изкуството, събрани в еко папка с дебели корици с повече от 60 страници, 10 различни периода от историята, 10 различни вида хартия и пълен комплект материали.

 

Книгата „Българско изкуство за вашето дете и за детето във вас” ще запознае малки и големи с изкуството на цивилизациите процъфтявали по българските земи, по съвременен и интерактивен начин.

Ръчно изработената книга ще ви изправи пред предизвикателства от историята на изкуството, а за всеки от десетте ѝ раздела е използвана различен вид хартия и са включени вълшебни техники при направата на позлата, мозайки, стенопис и др.  Илюстрациите и текста са дело на  екипа на Арт лаборатория, като всеки екземпляр е изработен индивидуално със специално внимание и отношение.

 

Към книгата е включен комплект с художествени материали, които ще ви помогнат да създадете ваше тракийско съкровище, прабългарска розета-пумпал, пафти и още много други.

 

Цена на книгата:

Вариант #1

Еко папка с дебели корици, 10 различни вида хартия и пълен комплект материали – 70 лв.

 

Вариант #2

Еко папка с дебели корици, 10 различни вида артистична хартия – 50 лв.

 

Вариант #3

Комплект с всички необходими материали в памучна еко торба с над 20 части: акварелни бои и четка, цветни моливи, маркер, тънкописец, молив, малък молив, ножичка, гумирана хартия, сухо лепило, дървена лъжичка, златно фолио-варак, лепило за позлата и четка, въженце,

плат и тиксо 30 лв.


С безплатна доставка за град София или взимане на място от Център за изкуство Арт лаборатория, ул. Ивайло № 1.

Към началото
Свържете се с нас