Изкуство и забавление

Заповядайте в креативното пространство на Арт лаборатория в центъра на София

Креативно парти

Рождени дни, други празненства

Креативно парти

С Вашите деца ще се занимават квалифицирани педагози и художници, които ще ги пренесат във вълшебния свят на изкуството.

Чрез поставянето на различни предизвикателства децата ще имат възможност да рисуват пещерни рисунки в пещерата на Арт лаборатория , да си изработят златен тракийски амулет, които ще могат да вземат със себе си за спомен. Ще се пренесат в бъдещето, където под формата на игра ще рисуват със специални светещи маркери, ще търсят съкровище и ще се забавляват.

Може да добавите специални ефекти, професионален Body Art грим с безвредни антиалергични бои на марката Snazaroo и ползване на костюми в нашата гримьорна, професионално заснемане на събитието и  пакет за хапване.

Тематично парти

Рождени дни, други празненства

Гръцко парти

Ако искате Вашето дете да участва в олимпийските игри, да рисува гръцки вази и да стреля със светкавиците на Зевс, значи сте попаднали на правилното място. Специалното тематично парти е посветено на антична Гърция и всеки от участниците ще се изправи пред митологични предизвикателства. За всички са предвидени игри, хапване, подаръци и костюми, а за рожденика и още нещо.

Специалните условия и повече детайли може да получите на тел.: 0988 348 119, 0887 400 512 и email: artlaboratory@abv.bg

Към началото
Свържете се с нас