Детски рожден ден с изкуство и забавление

Най-добрата идея за един различен рожден ден в центъра на София

Оферта на месеца

90 мин. за до 6 деца - 240 лв.

Креативно парти

Предлагаме Ви невероятна парти програма, която да пренесе децата във вълшебния свят на изкуството с времетраене от 60 до 180 минути.

Чрез поставянето на различни предизвикателства децата ще имат възможност да рисуват пещерни рисунки в пещерата на Арт лаборатория, да си изработят златен тракийски амулет, които ще могат да вземат със себе си за спомен. Ще се пренесат в бъдещето, където под формата на игра ще рисуват със специални светещи маркери, ще търсят съкровище, ще танцуват и ще се забавляват.

Събитието е подходящо за до 15 деца над 7 години.

За повече информация свържете се с нас на тел.: 0988 348 119 и 0878 857 770 или да ни пишете имейл artlaboratorybg@gmail.com

Цена: 520 лв.

120 мин. за до 10 деца с меню за хапване.

Древногръцко парти

Ако искате Вашето дете да участва в олимпийските игри, да рисува гръцки вази и да стреля със светкавиците на Зевс, значи сте попаднали на правилното място. Специалното тематично парти е посветено на антична Гърция и всеки от участниците ще се изправи пред митологични предизвикателства. За всички са предвидени игри, хапване, подаръци и костюми, а за рожденика и още нещо.

Събитието е подходящо за до 15 деца над 7 години.

Специалните условия и повече детайли може да получите на тел.: 0988 348 119 и email: artlaboratorybg@gmail.com

Цена: 540 лв.

120 мин. за до 10 деца с меню за хапване.

Изкуство и магия

Детски рожден ден вдъхновен от поредицата книги Хари Потър

Ние от Арт лаборатория мислим, че изкуството е магия и за това създадохме магическо парти, вдъхновено от поредицата книги за Хари Потър. Изработване на златни сничове, рисуване с пера и светещи бои, търсене на съкровище, куидич състезания с метли и магически пръчки. Това са част от предизвикателствата пред които ще се изправят гостите на магическия рожден ден. Рожденика ще може също да пробва истинската мантия-невидимка и ще получи специален тематичен подарък. 

Събитието е подходящо за до 15 деца над 7 години.

За повече информация и резервации свържете се с нас на: artlaboratorybg@gmail.com или ни потърсете на: 0988 348 119 и 0878 857 770.

Направи запитване

Към началото
Свържете се с нас